Tietosuojakäytäntö.

丹佛斯kunnioittaa tietosuojaasi。丹佛人民共和国,丹佛共和国,että图瓦利塞克斯市,tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi suojaamiseksi tekemiemme toimien suhteen。

Siksi Danfoss on ottanut käyttöön sarjan sitovia yhtiösääntöjä (BCR-sääntöjä) ja siten tietosuojavaatimusten globaalin standardin, jota kaikkien Danfossin yksiköiden on noudatettava。BCR-säännöt ovat Euroopan tiettosuojavirastojen hyväksymät ja muodostavat Danfossin henkilötietojen käsittelyn秘鲁。

Jos annat danfossil henkilötietojasi tai me keräämme sinua koskevia henkilötietoja muista lähteistä,丹佛斯kohtelee niitä aina tämän ja myös丹佛斯BCR-sääntöjen enisijaisen sisällön sisältävän käytännön mukaisesti。丹佛斯rohkaisee sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön kokonaan。


1.Henkilötietojen käsittelyä koskevat yleiset periaatteet

丹佛斯的ottanut käyttöön seuraavat käsittelyperiaatteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja sopivalla tietosuojan tasolla:

  • HenkilötietojaKäsitelläänAlillisesti,OikeudenmukaisestiJaLäpinäkyvästi。
  • Henkilötietoja kerätään erityisiä, selviä ja laillisia tarkoituksia varten, eikä niitä käsitellä tavalla, joka ei ole yhteensopiva näiden tarkoitusten kanssa。
  • Henkilötietojen on oltava riittäviä ja olenaisia sekä rajoituttava siihen, mitä tarvitaan niiden käsittelytarkoituksiin。
  • Henkilötietojen在塔尔科雅,我在塔尔维塔萨pidettävä ajantasaisina。Epätarkat tai epätäydelliset tiedot on korjattava tai poistetava tai niiden käsittely on keskeytettävä。
  • Henkilötietoja ei saa pitää muodossa, joka sallii rekisteröityjen henkilöiden tunnistamisen pitemmäksi aikaa kuin tarpeen niihin tarkoituksiin, joihin tiedot on kerätty tai joihin niitä käsitellään。
  • Henkilötietoja在käsiteltävä tavalla, joka varmistaa henkilötietojen sopivan suojauksen。
丹佛斯的ilmoittaa sinulle aina henkilötietojesi keruusta ja käsittelystä, ellei meillä ole laillinen syy olla ilmoittamatta siitä。


2.Henkilotietotyypit

KeräämmeJAKäsittelemmeHenkilötietojasiEriTavoilla,坤OleetYhteydessäMeihinErilaisten Olemassa Olevien Kaavien Kautta。

Joitakin henkilötiedoistasi on tarpeen käsitellä, jotta voimme tarjota sinulle palveluja, joita olet pyytänyt, ja Joitakin henkilötietoja voit antaa vapaaetoisestii。Kerromme aina, mikä henkilötiedoistasi on tarpeellinen (esim。Tähden (*) avulla) ja mitä seuraa siitä, että tällaisia tietoja ei anneta meille, kuten että emme voi (täysin) täyttää pyyntöäsi。

KerämämmeJAKäsittelemämmeHenkilötiedotVoidaanYleisesti Jakaa Seuraaviin Luokkiin:

  • Yhteystiedot,库滕尼米,奥泰托,Puhelinnumero,Sähköpostiosoite,Titteli,TyöpaikkaJne。
  • Tiedot, jotka annat, kun otat meihin yhteyttä verkon yhteyslomakkeilla, sähköpostitse tai puhelimitse
  • Profiilitiedot,JOS LUOT Profiilin Tai Tilin Sivustossame,MukaanLukienKäyttäjänimiJASalasana
  • Käyttäjätiedot,库滕käyttöäjakatselua koskevat tekniset tiedot,Mukaan Lukien IP-Osoitteet,昆维尔岛Sivustoissamme Tai Sovelluksissamme JaMyösKolmansienOsapuolten Sivustoissa
  • Tapahtumatiedot, mukaan lukien luottokorttiedot, kun ostat meiltä tavaroita tai palveluja
  • Älymittareistasaatavat tiedot,lämmityksen,jäähdytyksen,veden ja muiden palvelujen Kulutuksen Mittaus
  • Hakemustiedot, mukaan lukien CV:si, jos haet työtä Danfossista。Vastaanotat hakemuksen lähetettyäsi erillisiä tietoja siitä, miten henkilötietojasi käsitellään。
  • 道德兰德·卡特塔萨杜特蒂托特
Emme yleissääntönä käsittele sinusta mitään henkilötietojen erityisiä luokkia (erityisiä henkilötietoja), ellet ole antut tähän erityistä suostumusta tai ellei meitä vaadita tekemään niin sovellettavissa olevan määräyksen noudattamiseksi。


3. Tarkoituksemmehenkilötietojesikäsittiplyssä

Käsittelemme henkilötietojasi vain laillista tarkoitusta varten ja yleensä käsittelemme henkilötietojasi vain, mikäli

  • Oleet AntanutSuostumuksesiTällaiseenKäsittelyyn;大
  • Käsittely on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi;大
  • Käsitelyon tarpeen sellaisen laillisen velvoitten noudattamiseksi,Jonka Alaisia Olemme;大
  • Käsittely on tarpeen joko meidän tai kolmannen osapuolen laillisten etujen vuoksi, eikä tällaista käsittelyä pidetä sinulle haitallisena。
Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjotaksemme Sinulele Tuotteita,Palveluja Ja Tietoja,JoitaPyydätMeiltä;大
  • Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä tai muuta markkinointiaineistoa, myös kyselyjä;大
  • Hallitaksemme LiikesuhteitameSekäneuvotellaksemmeja toteuttaaksemme sopimuksia;大
  • Tarjotaksemme yleistä asiakaspalvelua ja -tukea;大
  • Saadaksemme asiakkaiden näkemyksiä ja tietämystä siitä, miten erilaisia palveluja, sivustoja, sovelluksia ja tuotteita käytetään, sekä arvioita, joita käytämme niiden parantamiseen;大
  • Kommunikoidaksemme sinilaisista asioista;大
  • toteuttaaksemmerikkomusilmoitusjärjestelmämme伦理兰德林kautta kirjaamiasi raporttteja koskevia tutkimuksia;大
  • NoudattaaksemmeMitäTahansaSovellettavissa Olevaa Lakia。
4.Evästeet.

SaatammeKäyttääVästeitäSivustoissammeTai Sovelluksissamme。LueLisääVästeidenKäytöstäVästekäytännnöstämme,嘉科西省嘉科西省杰科省


Evästeiden avulla kerättyjen tietojen käsittelytarkoitukset ovat seuraavat:

  • Toteuttaa,Parantaa Ja Optimoida SivustonSekäsen帕尔维尔堡ToteOn Se Sen Palvelujen TehokkuusJaKäyttäjäkokemus,
  • Toteuttaa asiakas- ja käyttäjäanalyyseja ja - segmenttointia, jotta voimme parantaa ymmärrystämme käyttäjistämme sekä tarjota parempia ja mukautetumpia palveluja käyttäjillemme, myös sinulle,
  • Tilastolliset Tarkoitukset。
5.Henkilotietojesi kaytto Danfoss-konsernissa

Danfoss在Globaali Organisaatio,YksikköjäympäriMaailmaa上的Jolla。SinustaKäsiteltyjenHenkilötietojenRekisterinpitäjä在YleissäntönäPaikallinen丹佛斯 - Yksikkö,Jossa Olet Asiakkaana Tai Jonka Kanssa OleetYhteydessäTai Teet Sopimuksen。Voimme kuitenkin kohdassa 3 lueteltujen tarkoitusten toteuttamiseksi jakaahenkilötietojasimuiden丹佛斯-konserninyksiköidenkanssa jonkintehtäväntoteuttamiseksirekisterinpitäjänohjeiden mukaan(vastaan​​ottajan toimiessatietojenkäsittelijänä)泰erityisen laillisen tarkoituksen toteuttamiseksi(vastaan​​ottajan toimiessayksittäisenärekisterinpitäjänä),mikäli拉基EI rajoitatällaistahenkilötietojesisaataville asettamista泰paljastamista。

Mitä tulee Danfoss-yksiköihin, jotka ovat ETA:n ulkopuolella maissa, joita ei pidetä turvallisina kolmansina maina (eli ne eivät varmista riittävää tietosuojan tasoa), Danfossin BCR-säännöt toimivat henkilötietojesi siirron laillisena perustana。

6.Henkilötietojen paljastaminen, siirto ja saataville asettaminen vastaanottajille

HenkilötietojesiPaljastamen ja siirto瓦斯塔塔吉尔(Luonnollisillehenkilöilletaikeushenkilölle,朱尔基斯洛·瓦·洛格拉·翁洛尔,牛塞特·蒂埃托特·帕尔贾斯塔省)PidetäänMinimissäJASEEDellytääOlemassaOlevaaRiittäväväääävävääävävääävävävävävävävävävävävävävävävävääätosuojan·罗阿韦萨

Saatamme paljastaa henkilötietoja vastaanottajille tai asettaa niitä heidän saatavileen seuraavissa olosuhteissa:

  • Vastaanottajat, jotka toteuttavat puolestamme palveluja, jollaisia ovat esimerkiksi palvelinpalvelut, pilvipalvelut, IT-tuki, markkinointipalvelut, hallintopalvelut, koulutuspalvelut tai muu tietojenkäsittely。Tällaisten vastaanottajien on salittua käsitellä henkilötietoja vain ohjeittemme mukaisesti, ja suhdetta hallitsee kirjallinen tietojenkäsittelysopimus;大
  • 请大家听我说,哈和他宁;大
  • 何奥莱特·安塔努特·艾曼·索斯图穆森henkilötietojesi paljastamiseen vastaanottajalle tai
  • sulautisen, myynnin, yhteisyrityksen, oikeuden luovutuksen, siirron tai muun luovutuksen yhteydessä, joka koskkee mitä tahansa osaa Danfossin omaisudesta tai osakkeista (myös rajoituksetta mahdolliseen konkurssiin tai vastaavien toimiin liittyen) tai
  • Kuten在esitetty evästekäytännössämme, vrt。kohta 4 edella。
乔斯henkilötietojesivastaan​​ottaja sijaitsee maassa,城下欧盟:N / ETA:N ulkopuolella艾卡varmistariittäväätietosuojan tasoa,siirrämmehenkilötietositällaisellevastaan​​ottajalle vasta,在tehty kirjallinen siirtosopimus坤,城下perustuu欧盟:N komission standardisopimusehtoihin。


7.Automatisoidut yksittaispaatokset

Saatamme käyttää henkilötietoihisi perustuvaa automatisoitua päätöksentekoa。Automatisoitua päätöksentekoa tapahtuu vain, jos päätös on:

  • tarpeen sopimuksen solmimiseksi sinun ja Danfossin välillä tai sen toteuttamiseksi;
  • sellaisen ammattiliittolain tai jäsenvaltion lain valtuuttamana, jonka alainen Danfoss on ja jossa on asianmukaisia toimenpiteitä oikeuksien, vapauksien ja laillisten etujen turvaamiseksi;大
  • Suostumuksesi perusteella。
Mikäli käytämme automatisoitua päätöksentekoa, varmistamme, että tässä käytetään sopivia turvatoimia。

Erityiset henkilötiedot eivät missään tilanteessa ole automatisoidun päätöksenteon kohteena, ellet ole antut tähän erityistä suostumusta tai ellei käsittely ole välttämätöntä merkittävän yleisen edvuoksi ja sovellettavan lain perusteella。


8.Suostumuksesi

Kuten edellä todetaan, jotkin käsittelytoimistamme perustuvat suostumukseesi。Tällaisessa tapauksessa sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa。

Jos Peruutat Suostumuksesi,KeskeyTämmeHenkilötietojesiKäsittelyn,ElleiKäsitelyTietyssäMäärinOleSallittuaTai Vaadittua Sovellettavissa OlevanHenkilönönönännöntaiädännöntaiädännöntaiädännöntaiännnönaännnnönaännnöntaimidensovelletvissaOlevien Lakien JaSäädösstenMukaisesti。

Huomaa, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen。Lisäksi et ehkä voi suostumuksesi peruuttamisen seurauksena saada pyyntöjäsi toteutetuiksi tai hyödyntää palvelujamme。


9.Tietoturva

Danfoss on henkilötietojesi suojaamiseksi ottanut käyttöön sopivia teknisiä ja organatorisia toimia, jolla varmistetaan se, että suojaustaso sopii riskeihin, joita käsittely ja suojeltavien henkilötietojen luonne edustavat, uusimat tekniikat ja toimien käyttöönottokustannukset huomioon ottaen。

丹佛斯里斯arvioinninjälkeentehnyt toimiahenkilötietojensuojaamiseksi satunnaiselta泰laittomalta tuholta泰satunnaiseltamenetykseltä,muuttamiselta,valtuuttamattomalta paljastamiselta泰käytöltäetenkinkäsittelynsisältäessähenkilötietojensiirron verkon kautta JA muilta laittomiltakäsittelymuodoilta。


10.Koulutus

Sen varmistamiseksi, että noudatamme aina sovellettavissa olevaa tietojen suoausta koskevaa lainsäädäntöä ja Danfossin BCR-säännöissä esitettyjä vaatimuksia sekä että työntekijät tuntevat tällaiset säännöt, olemme perustaneet sisäisen tietosuojaa koskevan koulutusohjelman,Joka henkilötietoja jatkuvasti tai säännöllisesti käyttävien työntekijöiden on suoritettava。


11.Sisaiset auditoinnit


丹佛斯toteuttaa säännöllisiä henkilötietojen meneillään olevan käsittelyn auditointeja sen varmistamiseksi, että kaikki丹佛斯yksiköt noudattavat丹佛斯BCR -sääntöjä ja käsittelevät henkilötietoja niiden mukaisesti。

Auditoinnit Kattavat Kaikki BCR-SääntöjenNäkökohdat,库滕达菲斯汀IT-Järjestelmät,Tietokannat,Turvallisuuskäytännöt/ -Standardit,Koulutusohjelmat,TietosuojakäytännnötännnötjaKäytöoppaat,BCR-Sääntöjen苏海。


12.Oikeutesi

Sinulla On Oikeus Saada Sinua Koskevat Tiedot TiedinLakisääteisinPoikkeuksin。LisäksiVoitFastustaaHenkilötietojesiKeräämistäJAKäsittiTelyä。Sinulla在Myösoikeus tarvittaessa korjatahenkilötietojasi。voitmyöspyytäämeitärajoittamanankäsittelyä。

Poistamme tai korjaamme mahdolliset tiedot, jotka ovat epätarkkoja tai vanhentuneita keräämisestä kuluneen ajan takia tai muiden hallussamme olevien tietojen takia。

Jos toimat meille kirjallisen pyynnön, poistamme myös henkilötietosi viipymättä, ellei meillä ole laillista perustetta käsittelyn jatkamiselle, esim。Käsittely关于tarpeen laillisen vaatimuksen luomiseksi, harjoittamiseksi tai kumoamiseksi tai kansasi solmitun sopimuksen toteuttamiseksi。

JosHaluatKäyttääMitäTahansaEdelläKuvatuistaoikeuksista,Ota Meihin Yhteys Yhteyspisteiden Kautta,Lueteltu Kohdassa的Jotka 16。

Anna meille tällaisten pyyntöjen kohdalla olennaiset tiedot, joita tarvitaan pyyntösi toteuttamiseen, mukaan lukien täydellinen nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme tunnistaa sinut。Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian ja kuukauden sisällä。

Jos olet eri mieltä henkilötietojesi käsittelystä, voit jättää valituksen paikalliselle tietosuojavirastolle。


13.Valitukset

Jos sinulla on valituksia danfosin toteuttamasta henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa。

Danfoss在Luonut Tietosuojaa KoskevanValitusjärjestelmän - 丹佛斯伦理Hotlinen - JonnevoitJättäävalituksesiVerkossa。

Voit myös jättää valituksen suoraan paikalliseen Danfoss-yksikköösi tai Danfoss A/S:n emoyhtiöön:

丹佛斯一个/秒
Nordborgvej 81.
DK-6430 Nordborg坦卡卡
att。全球数据保护办公室

GDPO@danfoss.com

Käsittelemme arvioimme valituksesi ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä lisätietojen saamiseksi。

pyrime siihen, että mahdollinen valitus tai vastalause käsitellään yhden kuukauden sisällä。Jos päätöstä ei ole mahdollista tehdä yhden kuukauden sisällä, ilmoitamme sinulle viiveen syistä ja ajasta (ei yli 6 kuukautta vastaanottamisesta), jolin päätöksen voidan odottaa tulevan。

Voit myös jättää valituksen/tapauksen milloin tahansa ennen edellä kuvattua prosessia, sen aikana tai sen jälkeen paikalliseen tietosuojavirastoon tai muille viranomaisille, jotka ovat kyseisen Danfoss-yksikön tai Danfoss A/S:n toimivalta-alueella。


14.我的朋友们

Sivustomme saattavat sisältää linkkejä muihin tai integroituihin sivustoihin。Emme ole vastuussa muiden yritysten (kolmansien osapuolten) sivustojen sisällöstä tai näiden yritysten henkilötietojen keruuta koskevista käytännöistä。Kun vierailet kolmannen osapuolen sivustoissa, luue omistajan henkilötietojen suojausta koskevat ja muut olennaiset käytännöt。


15.Muutokset提拉tietosuojakaytantoon

Varaamme Oikeuden MuuttaaTätäTietosuojakäytäntöätulevaisuudessasovelletvaanlainsääntöönaädäntöön,Danfossin Bcr-sääntöhininTaiDanfossinKäsittelyihinTehtävienMuutosten塔基亚。ilmoitame sinuleletällaisistamuutoksista。


16.Yhteystiedot

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskeva yleinen pyyntö tai kysymys, ota yhteys tietosuojavaltuutetuumme:

丹佛斯一个/秒
Nordborgvej 81.
DK-6430 Nordborg坦卡卡
att。全球数据保护办公室

GDPO@danfoss.com